| Tema e mėparshme :: Tema nė vazhdim |
| Autori |
Mesazh |
Gentiana Vizitues
|
Shkruar me: 17.08.2006 19:25 Titulli: Folni bre diqka |
|
|
Folni mos ju vjen marre....  |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
Vizitues
|
Shkruar me: 21.08.2006 12:02 Titulli: |
|
|
paj nise naj tem ti e te pergjigjemi ...ose qe shembull tash po te ves diqka ....bie fjala shembull : a me don ?
qe qfar pyetje e lehte por me peshe ..ehh |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
eros_77 Vizitues
|
Shkruar me: 24.08.2006 15:00 Titulli: |
|
|
Hehe Pse more me te dashte nuk te ka vlla!!!!!  |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
Kosovarja Vizitues
|
Shkruar me: 29.08.2006 21:49 Titulli: |
|
|
| po tuten prej femrave..... |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
ejaa_. Vizitues
|
Shkruar me: 31.08.2006 16:30 Titulli: |
|
|
ju pershendes te gjithve ku jeni more a ajeni mire qa po bani e qa po vyeni , valla u knaqet veten ne vala po rrini , ruani more se po pervloheni qy agaghaghaghaagh (hajgare) TUNG KALONI MIRE : ej ti nime qe ke than a po me don jo more qfar te dashuri nuk po e dua veteveten se jo ty qy  |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
ejaa_. Vizitues
|
Shkruar me: 31.08.2006 16:32 Titulli: |
|
|
ju pershendes te gjithve ku jeni more a ajeni mire qa po bani e qa po vyeni , valla u knaqet veten ne vala po rrini , ruani more se po pervloheni qy agaghaghaghaagh (hajgare) TUNG KALONI MIRE : ej ti nime qe ke than a po me don jo more qfar te dashuri nuk po e dua veteveten se jo ty qy  |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
noli Vizitues
|
Shkruar me: 26.09.2006 02:18 Titulli: tung |
|
|
Pershendetje si jeni
Pse po tutnu nga vajzat more |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
besa Vizitues
|
Shkruar me: 26.09.2006 15:08 Titulli: |
|
|
| frigacaka shum |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
KaVaLeRi Vizitues
|
Shkruar me: 10.10.2006 22:44 Titulli: TRIM SE JO MAHI |
|
|
kadalni se qe foli po nuk jam hy qe sa kkkkoh ne vala 900 edhe ju kuna bre me i ardh marre edhe me ju pa lakuriq nuk me vjen marre qy se jam kavaler mashkull hahah pak hajgare sa me ju shti me kesh lol
kalo ,mir te gjith ju perdhendes |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
drenusha Vizitues
|
Shkruar me: 22.10.2006 23:05 Titulli: |
|
|
Sa zemra vajzash ke mashtruar sa ke vrare e ke lenduar?Zoti te solli dhe ke une 1 zemer te vrare dhe 1 me shume.Neser ne c'porte do te trokasesh o djale i bukur me shpirt vrases?
Nuk e di se ku jetojn engjujt, Ne qell apo ne tok, por nje gje di me siguri qe nje engjell po lexon mesazhin tim tani!!
Policia ben te ditur se personi qe mer kete sms eshte ne kerkim.Akuzohet se ka rembyer zemren time......Policia thot gjithashtu se mund ta mbaj sa te doj por t'mos ta lendoj.
Ndoshta bota do permbyset, se di cdo te ndodhe. ndoshta do vdes une. ndoshta ti. ndoshta do vdesim te dy. ndoshta jeta gjithmone do te na ndaje, por edhe pse te ndare,dashuria per ty gjalle do te me mbaje. ndoshta ti je i kunderti im, por dashuria nuk njeh paragjykime. ndoshta dikush tjeter ne zemren tende qendron, por kot nuk thone: NJERIU ME SHPRESA JETON
Qė kur tė njoha ty, kuptova dhe ndjeva diēka,- pa e ditur qė ishte dashuri... Tani qė tė njoh, mėsova se si duhet dhe si ndjehet me tė vėrtetė njė njeri!... E di qė dashuria shuhet, por TI ishe dhe do mbetesh sė paku njė kujtim nė jetė!. TĖ DUA!.., edhe pse s'dua qė tė jesh veē njė kujtim !!!.... |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
zeshkani21 Vizitues
|
Shkruar me: 07.11.2006 04:36 Titulli: pershendetje |
|
|
| tung nga une fidani ju pershendes te gjithve perparsi kan vajzat hehehe si jeni ajeni mir si po kaloni e thyet krejt apo ka njasen per fukara bre heheh tung nga itali e vogel (Gjilani) pershendteje per te gjith vjazatttttttttt |
|
| Kthehu ne krye |
|
 |
SYZEZA Vizitues
|
Shkruar me: 06.01.2007 18:31 Titulli: |
|
|
| Ju pershendes te gjithve nga thellsia e zemres |
|
| Kthehu ne krye |